2023. május 23.

Ablakipari innovációk és prémium megoldások: újra Nemzetközi Jövõ Fórum

Ablakipari innovációk és prémium megoldások: újra Nemzetközi Jövõ Fórum

Az európai ablakipar újdonságait és változásait fókuszba helyezõ GEALAN Nemzetközi Jövõ Fórum idén ismét hibrid formában várja a szakmabeli érdeklõdõket. A piaci kilátások mellett számos mûszaki, digitális újítás szerepet kap, de szó esik a termék-szolgáltatás együttes hatékony kezelésérõl is.

 

 

A GEALAN az elõadásokra 2023. május 25-én az online térben is várja az érdeklõdõket!

 

Ablakipari innovációk és prémium megoldások: újra Nemzetközi Jövõ Fórum

 


Új tendenciák és innovációk az ablakgyártásban

A 2022-es rendezvény sikere után idén ismét megrendezésre kerül a GEALAN – Európa egyik vezetõ PVC nyílászáró-profil gyártójának – saját szervezésû eseménye, a Nemzetközi Jövõ Fórum. Az ablakipari újdonságokat és piaci változásokat célzó elõadások 2023. május 25-én, csütörtökön egyszerû regisztráció után online is követhetõk lesznek, az élõben nyolc nyelvre tolmácsolt livestream adás keretein belül.

A fõ témakörök – mint a gazdaság aktuális hatásai az ablakiparra és a vásárlói, illetve ügyféligények formálódása – mellett helyet kapnak a GEALAN legújabb mûszaki és digitális fejlesztései, prémium kategóriás és innovatív megoldásokkal kiegészíthetõ profilrendszerei. Ugyanakkor a gyártó betekintést nyújt majd néhány ablakgyártási kulisszatitokba és részletezi az iparág várható jövõbeli kilátásait is.

A négy fókusztéma kérdéseiben arra keresik a választ, hogy mi várható az európai építõipar közeljövõjében, hogyan változnak és fejlõdnek a már meglévõ és alkalmazott technológiák és ezek milyen mértékben gyakorolnak hatást az ablakiparra. Egyre biztosabban látszik, hogy a minõségi termék önmagában még nem garantál sikert, az ügyféligények a termék-szolgáltatás-tájékoztatás együttesét keresik, egyszerû megoldási lehetõségként közvetítve. Ez a tendencia az ún. „szervitizáció”, mellyel a Nemzetközi Jövõ Fórumon dr. Stefan Wengler, professzor és egyetemi tanár elõadása foglalkozik részletesen, míg Martin Langen, a bonni B+L piackutató intézet igazgatója prezentációja tényszerû adatokkal támasztja alá annak alkalmazásából származó elõnyeit.

 

Prémium profilrendszerek magas esztétikai, mûszaki elõnyökkel és új digitális lehetõségekkel

A Nemzetközi Jövõ Fórum részletesen foglalkozik a GEALAN aktuális fejlesztéseivel, érintve az új GEALAN-KONTUR® profilcsaládot, amely egyenes vonalvezetésû, dizájn-orientált megjelenésével, erõs és környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb alumínium borítási opciójával még nagyobb tervezési szabadságot nyújt.

 

Ablakipari innovációk és prémium megoldások: újra Nemzetközi Jövõ Fórum

 

André Wünsche (GEALAN) elõadásában emellett szó esik a méltán népszerû saját innovációjáról, a GEALAN-acrylcolor®-ról. Elõnyös tulajdonságai és extrém módon idõtálló megjelenése mellett a PVC és mûanyag koextrudlásával létrehozott anyagból készülõ felületet a jövõben szürke profilalappal kínálják minden GEALAN rendszerhez, ezzel még egyedibb kinézetet kölcsönözve a profilelemeknek.

Özkan Arslan, a GEALAN digitális fejlesztési divíziójának vezetõje és Karl Dietrich Wellsow, a Digital Building Solutions (DBS) ügyvezetõ igazgatója természetesen szót ejtenek a gyártó digitális és nem utolsó sorban okos megoldásairól is. A szellõztetés-, árnyékolástechnikán át a TEXINO által üzemeltetett okosotthon-rendszer használati módjairól és elõnyein keresztül, a BIM épületinformációs megoldásokig minden terítékre kerül, ami 2023-ban egyszerûbbé és hatékonyabbá tudja tenni az építészek, ablakgyártók és tervezõk mindennapi munkafolyamatait.

 

Részletes program és regisztráció
a 2023-as GEALAN Nemzetközi Jövõ Fórum livestream felületéhez:

GEALAN - Nemzetközi Jövõ Fórum >> 

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog