2021. november 12.

Átadták a Tájépítészeti Nívódíjakat

Átadták a Tájépítészeti Nívódíjakat

A tájépítészetnél meghatározó szerepet tölt be a felhasznált burkolatok minősége, esztétikuma. A Semmelrock burkolatok számos olyan nagyberuházáson bizonyítottak már, ahol színvonalas köztéri terek, parkok járulnak hozzá az ott élők életminőségének javításához, mint például a budapesti Carl Lutz sétány, a Fürdősétány Zalakaroson, vagy akár a békéscsabai Szent István tér.

Nem volt kérdés tehát, hogy a Magyar Tájépítészek Szövetsége által meghirdetett Tájépítészeti Nívódíj Pályázat szervezésében a Semmelrock Kft. is támogatóként részt vesz: a vállalat a Turizmus, vendéglátás kategória szponzoraként vállalt szerepet a színvonalas pályázat meghirdetésében.

Átadták a Tájépítészeti Nívódíjakat 

A pályázati periódus szeptember végén lezárult, a díjakat nagyszabású kiállítással és szakmai programokkal egybekötött gálán adták át 2021. október 10-én, vasárnap a MATE Budai Campusán (1118 Budapest, Villányi út 29-43.).

Átadták a Tájépítészeti Nívódíjakat Átadták a Tájépítészeti Nívódíjakat Átadták a Tájépítészeti Nívódíjakat 

A Turizmus, vendéglátás kategória nyertese Ambrus Mária Zsófia tájépítész lett, Zalacsányi golfpálya biodiverz ágyásai elnevezésű munkájával.

Átadták a Tájépítészeti Nívódíjakat

 

További információ a díjazott projektekről és a díjról

Magyar Tájépítészek oldalán a hírek menü alatt: https://tajepiteszek.hu/hirek

A Tájépítész Fórum facebook oldalán:
https://www.facebook.com/groups/tajepiteszforum

A Magyar Tájépítész Szövetség facebook oldalán:
https://www.facebook.com/tajepiteszek

 

Illusztrációk
A fotók a Turizmus, vendéglátás kategória nyertes projektjét mutatják be (Ambrus Mária Zsófia, tájépítész: Zalacsányi golfpálya biodiverz ágyásai elnevezésű munkája).
Az eseményfotókat készítette: Deák Szabolcs

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo