2012. augusztus 08.

Díszítőelemekké változtatott LED-lámpatestek

Díszítőelemekké változtatott LED-lámpatestek

Az új, energiatakarékos Silento, Tresol és Calyx rugalmasan alkalmazható LED-es lámpatestek, ideális világítási megoldást nyújtva bármilyen helyiségben, lépcsőházban, nappaliban, konyhában stb. Az Osram új lámpatestei a különböző igényeknek megfelelő világítás érdekében egyesítik a dizájnt, a funkcionalitást és a modern technológiát.

A Silento, Tresol és Calyx LED-es lámpatestek innovatív világítási rendszert alkotnak, a LED-ek számtalan előnyét vonzó és funkcionális megjelenésssel ötvözve. Gyártósoraikat azért hozták létre, hogy ezeket a termékeket rugalmasan lehessen használni a lakó- és munkaterületeken.

 

Silento – minimalista dizájn, maximális funkcionalitás

Kis méretüknek köszönhetően a LED-ek sokféle konstrukciónál alkalmazhatók, amint ezt a Silento Poco és Silento Lungo függesztékek ultravékony, tiszta vonalai bizonyítják. Ez az egyedülálló függőlámpa konstrukció három vagy öt, mindössze nyolc milliméter vastag csuklós LED-panelt tartalmaz, és rugalmas, közvetlen vagy közvetett fényt ad. A 7 colos (17,8 cm-es) panelek 180/-160 fokban elforgathatók, azaz a fényt oda lehet irányítani, ahol szükség van rá. A kellemes, meleg fényszínhez akár 25 ezer óra élettartam is járulhat, ami 2,7 óra átlagos napi működést feltételezve körülbelül 25 évet jelent.

Díszítőelemekké változtatott LED-lámpatestek
A Silento Lungo ideális a nagy étkező- vagy munkaasztalok megvilágítására

 

Tresol – új fali lámpatestek mint díszítőelemek

A Tresol család két fali lámpatesttel: a Tresol Bloc és a Tresol Cube típussal bővült. A kocka formájú Tresol Bloc világító moduljai a lámpatest két végén találhatók. Különlegességük, hogy mindegyik 60 fokban dönthető, így a fény oda irányítható, ahol arra szükség van. A Tresol Bloc vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető. Melegfehér, kiemelő világítási hatások hozhatók létre a Tresol Cube fali lámpatesttel, amely egyedülálló V alakú, ideális megoldást nyújtva például folyosókon.

Díszítőelemekké változtatott LED-lámpatestek
A Tresol Bloc hangulatos világítást teremt a nappaliban és hálószobában

 

Calyx – egyedi és szabályozható világítási dizájn

Az új Calyx termékcsalád LED-lámpatestei kis méretüknek, valamint feltűnően egyedi dizájnjuknak köszönhetően sokoldalúan használhatók. Mivel az elektronikus előtétet már beépítették a lámpatestbe, azt már nem kell külön felszerelni. A Calyx függesztett lámpatestek különösen hatékonyan használhatók nappalik és étkezőterek kényelmes, meleg fénnyel történő megvilágítására.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog