Peri01

2012. március 02.

Gazdaságos és hatékony irodavilágítás

Gazdaságos és hatékony irodavilágítás

A különféle kivitelben kapható Apollon II lámpatestcsalád a magasban lebegő, vékony, elegáns lemezként jelenik meg a térben. Egyszerű, letisztult dizájnjával kiváló dísze az egyedi és nagyterű irodáknak, konferenciatermeknek és recepciós pultoknak, alkalmas osztálytermek, előadótermek, büfék kellemes és hatékony megvilágítására.

A jó irodai világítás nemcsak kellemes munkahelyi légkört teremt, hanem a munkatársak teljesítményét is növeli. E hatás eléréséhez az ergonómia és a fény minősége szempontjából szabványos előírásokat kell teljesíteni, ugyanakkor az energiahatékonyságra is ügyelni kell. Mindezt teljesíti az Apollon II lámpatest, mely számos változatban kapható: egyedi lámpatestként vagy folyamatos fénysávként, mennyezetre szerelhetően és függesztett kialakítással, különböző reflektorokkal stb.

Gazdaságos és hatékony irodavilágítás

Az Apollon II lámpatestek Basic és Pro típusokban kaphatók. A Basic változatnál a csiszolt alumíniumból készült karcsú lámpatest két hatékony, energiatakarékos, 28 W T5 fénycső befogadására alkalmas, fényhasznosítása 105 lm/W. A Pro változat QTi Dali Dim előtéttel szerelt, így a felhasználó nagy teljesítményű, 5000 lm fényáramú, 54 W-os fénycsövet is választhat.

 

Gazdaságos és hatékony irodavilágítás

 

A nagyterű irodákban különösen előnyös lehet, hogy ugyanaz a lámpatest kétféle módon használható: a munkaterület megvilágítható a DIN EN 12464-1-nek megfelelő 500 lx-szal, míg a közlekedési zónák vagy a környező területek megvilágítása 300 lx is lehet. A fényforrásválasztási lehetőség nagy előny a helyiségek kihasználtság-változása esetén is, hiszen így a megvilágítás könnyen hozzáigazítható a megváltozott követelményekhez. Közvetett fényű összetevőjével az Apollon II függesztett változata a mennyezetet is megvilágítja, kellemes hangulatot keltve a helyiségben.

 

Gazdaságos és hatékony irodavilágítás

hírlevél-feliratkozás

épjog