2010. október 31.

Beépített szekrénybe is telepíthető a központi ventilátor

Beépített szekrénybe is telepíthető a központi ventilátor

Csendes működése miatt lakott térben is elhelyezhető az Aereco VAM központi ventilátora, melyre lakások, illetve családi házak hét darab légelvezetője is csatlakoztatható. A motor teljesítménye igazodik a szellőztetési igényekhez, ezzel a lehető legkevesebb a fogyasztása, és tovább csökken a működése közben kibocsátott zaj is.

Nagyszerű légszállítás és alacsony fogyasztás jellemzi az Aereco VAM központi ventilátorát, mely kis mérete és csendes működése miatt lakott térben is elhelyezhető. Az erős motornak és a gondosan tervezett áramlási képnek köszönhetően a VAM központi ventilátorra egy lakás vagy családi ház maximum hét higroszabályozású légelvezetője csatlakoztatható.

 

Akusztikus központi ventilátor lakásokhoz és családi házakhoz

A VAM ventilátort egyfázisú aszinkronmotor hajtja, melynek fordulatszámát sebességmérő és elektronika tartja konstans értéken, a légelvezetőknél szükséges változó légmennyiségektől függetlenül, és a rendelkezésre álló teljesítmény határán belül.

A motor alacsony zajszintje, a berendezés jó hangszigetelése és kis méretei miatt a VAM ventilátor lakott térbe is szerelhető, például beépített szekrénybe, padlásra, álmennyezetbe stb. Karbantartását egyszerűsíti könnyű elérhetősége, és a szerszám nélkül levehető fedele.

hírlevél-feliratkozás

épjog