2009. október 14.

Innovatív függönyfalrendszerek alumíniumból

Innovatív függönyfalrendszerek alumíniumból

Nyílószerkezetekkel integrált függönyfalaktól kezdve a teljes egészében üvegezett függönyfalakon át a high-tech megoldásokkal kombinált függönyfalakig készíthetők épülethomlokzatok a Schüco kínálta megoldásokkal.

A Schüco függönyfalrendszerek sokoldalúsága nagyfokú és kreatív játékteret enged tervezőknek és építészeknek egyaránt. A gyakorlatban leginkább járatos FW 50+, FW 50+.HI és FW 60+ függönyfalrendszerek segítségével a legkülönbözőbb függönyfalak és üvegtetők is megvalósíthatók. Az alumíniumprofilokra épülő, bármilyen nyitásmódú ablak, merev és mozgatható árnyékolástehnikai megoldás alkalmazására lehetőséget nyújtó rendszerekből kéthéjú függönyfalak is építhetők. A legmodernebb technológiájú füst- és tűzgátló, fokozottan hang- és hőszigetelő rendszerek a magas fokú előregyártásnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan szerelhetők.

 

Schüco FW 50+

A filigrán megjelenésű, 50 mm-es látható éllel és nagy raszterfelületekkel készülő Schüco FW 50+ bármelyik AWS ablak-, illetve ADS ajtórendszerrel kombinálható. A gazdag takaróprofil-választék rendkívül változatos formavilágú homlokzatok kialakítását teszi lehetővé. A hőhídmentes függőleges függönyfalrendszer betörésgátló és átlövés ellen védelmet nyújtó elemekkel is kapható.

Innovatív függönyfalrendszerek alumíniumból

 

 

Schüco FW 50+.HI

A HI (High Isolation) rendszerek új fejezetet nyitnak a hőszigetelésben: az innovatív hőszigetelési technikával készülő Schüco FW 50+.HI függönyfalrendszer az FW 50+ fokozottan hőszigetelő változata, mely a AWS ablak-, illetve ADS ajtórendszerrel történő kombinálhatóságával, illetve nagy raszterfelületeivel színes és változatos megjelenésű homlokzatok kialakítására nyújt lehetőséget.

Innovatív függönyfalrendszerek alumíniumból

 

Schüco FW 60+

A hőhídmentes FW 60+ függönyfalrendszerrel a legváltozatosabb homlokzatok és üvegtetők építhetők. Keskeny, 60 mm-es látható élével, nagy raszterfelületeivel, bármelyik AWS ablak-, illetve ADS ajtórendszerrel való kombinálhatóságával és gazdag takaróprofil választékával az FW 60+ a kiemelkedően nagy méretű objektumok homlokzatképzésére is különösen gazdag formavilágú megjelenítést kínál. A függönyfalrendszer betörésgátló és átlövés ellen védelmet nyújtó elemekkel is kapható.

Innovatív függönyfalrendszerek alumíniumból

Kapcsolódó cikkek:

Fischer

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo