2010. április 02.

Függőleges és ferde függönyfalak elegáns acél függönyfalrendszere

Függőleges és ferde függönyfalak elegáns acél függönyfalrendszere

Függőleges, illetve ferde függönyfalakként, vagy akár üvegtetőként is alkalmazhatók az acélszerkezetes Jansen rendszerek, melyek keskeny beépítési mélységük mellett kitűnő statikai tulajdonságokkal bírnak.

Az áttetszőség, mint a függönyfalak megjelenésével szemben támasztott követelmény azt jelenti, hogy hatalmas üvegfelületek és panelek mellett a lehető legkeskenyebb látszó szélességű teherhordó szerkezetek jelenjenek meg a homlokzaton. Az acél könnyűszerkezetes Jansen függönyfalak pedig messzemenően megfelelnek mind a statikai elvárásoknak, mind az épületek homlokzati megjelenésével szemben támasztott követelményeknek.

Vízszintes és ferde függönyfalak elegáns acél függönyfalrendszere

A lizéna-osztóborda rendszerként, függőleges függönyfalként, illetve ferde függönyfalként egyaránt alkalmazható Jansen VISS csekély beépítési mélység mellett kiváló statikai tulajdonságokkal bír. Nagy üvegfelületeit keskeny látható szélességű tartószerkezet választja el, és az összes járatos nyitási móddal, illetve anyagból beépíthetők elemek. A betörésgátló és átlövésbiztos kivitelben is rendelhető rendszer változatos megjelenését elsősorban a gazdag takaróléc-választéknak köszönheti. A függőleges függönyfalaktól kezdve a ferde függönyfalakon át egészen a üvegtetőkig az építészek és kivitelezők tervezési és kivitelezési igényeire számtalan lehetőséget nyújtó keskeny acélszerkezetekből felépülő függönyfal épületfelújításokhoz is alkalmazható.

Vízszintes és ferde függönyfalak elegáns acél függönyfalrendszere

 

Jansen VISS TV

A függőleges homlokzatok kialakítására alkalmas Jansen VISS TV hőhídmentes függönyfalrendszer nagy üvegfelületeivel építészetileg impozáns megjelenítésekre kínál lehetőséget. A fokozott hőszigetelésű, gumitömítésekkel készülő rendszer széles takaróprofil-választéka tovább gazdagítja a homlokzatkialakítási lehetőségeket. A különböző méretű és kontúrú, rozsdamentes kivitelben is rendelhető takaróprofilok a belső térben megjelenő keskeny, 50, illetve 60 mm-es látható szélességű teherhordó szerkezet külső takarásánál is felhasználhatók.

Kapcsolódó cikkek:

Fischer

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo