2009. november 02.

Szikkasztórendszerek esővíz-elvezetésre

Szikkasztórendszerek esővíz-elvezetésre

Sok övezetben – többek között Budapest kertvárosainak zömében – tilos a ház esőcsatornáját a csatornahálózatra kötni – megkezdődtek az erre irányuló ellenőrzések, és szabálytalanság esetén a bírság több százezer forintos is lehet.

Házvételkor, építéskor hasznos utánajárni, hogy milyen rendeletek vonatkoznak az adott területen az esővíz-elvezetésre, ugyanis az ingatlanok jelentős részén nem megengedett a csapadékvíz csatornába történő vezetése. A nemrégiben megkezdett ellenőrzések során jelentős bírsággal sújtják az ilyen rákötéseket.

A Terracell Kft. kis- és nagyfelhasználóknak kínál – igény esetén a tervezést is vállalva – szikkasztórendszereket, melyek alkalmazásával egyszerűen és gazdaságosan megoldható az esővíz elvezetése. A termékkínálatban különféle befogadóképességű és kivitelű szikkasztótömbök, illetve szikkasztóalagutak találhatók.

Szikkasztórendszerek esővíz-elvezetésreSzikkasztórendszerek esővíz-elvezetésre

 

A Terracell Kft. kínálta szikkasztórendszerek

• újszerű méhsejtcellás szikkasztótömbök: rendkívül könnyű, geotextil borítást nem igénylő megoldások, melyek különösen jó térfogatarányú, megbízható és tartós rendszerek;

Szikkasztórendszerek esővíz-elvezetésre

• szikkasztóalagút: ez az innovatív, gazdaságosan szállítható termék kisebb projektekhez, illetve házilagos kivitelezéshez ajánlott megoldás;

Szikkasztórendszerek esővíz-elvezetésre

• klasszikus szikkasztótömbök: a kiforrott megoldású, kis helyigényű (6–10 szintig egymásra helyezhető) rendszerek különféle terhelhetőségű, csatornarobottal is járható kivitelben kaphatók.

Szikkasztórendszerek esővíz-elvezetésre

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog