2011. január 17.

Egyszerű kivitelezés, hatékony hőszigetelés

Egyszerű kivitelezés, hatékony hőszigetelés

A Murexin Energy Saving System hőszigetelő rendszerek az úgynevezett termoszeffektus szerint működnek: télen megakadályozzák a meleg kiszökését a helyiségekből, nyáron pedig megvédik a ház belső terét a túl erős felmelegedéstől. Új építésekhez és felújításokhoz, családi és társasházak hőszigeteléséhez egyaránt alkalmazhatók.

Az Energy Saving System hőszigetelő rendszerek egyik fő előnye, hogy ősszel és télen „melegen” tartják a falakat, márpedig minél magasabb a falfelület hőmérséklete, annál kellemesebbnek érezhető a szoba levegője. Meleg falak között az ember még akkor is jól érzi magát, ha a szoba hőmérséklete kicsit alacsonyabb – ily módon a rendszer a meleg megtartásán túl további fűtéstakarékoskodási lehetőséget kínál.

A Murexin Energy Saving System Active, System Active Living, System Active Plus és System Active Mineral hőszigetelő rendszerek költséghatékony megoldást nyújtanak az épületek hőszigetelésére. Számos előnyükön túl – mint például a környezetterhelés csökkentése, a ház értékének növelése és takarékosság a fűtésköltségekben – megemlítendő egyszerű alkalmazhatóságuk is. A hőszigetelő rendszerek bármilyen alapfelületen alkalmazhatók, és kitűnő megoldást nyújtanak régi és új építésű családi és társasházakhoz, illetve nem lakóépületekhez is.

 

A rendszer felépítése

Hőszigetelő rétegként polisztirol és ásványgyapot lemezek szolgálnak (Energy Panel White, Energy Panel Grey, Energy Panel Grey Plus, Energy Panel Mineral). Ezt páraáteresztő, repedésálló, rugalmas ágyazóhabarccsal látják el, ami ragasztótapaszból (Energy Star, Energy Top) és üvegszövet hálóból (Energy Textil) tevődik össze. Erre a rétegre kerül az alapozó (Energy Primer). A fedőréteget az időjárásálló, páraáteresztő és jó vízlepergető tulajdonságú vékonyvakolatok (Energy Brillant műgyanta, Energy Crystal szilikát, Energy Furioso szilikon) alkotják. A rendszerhez a ragasztó- és ágyazóhabarcson, a szigetelőlapokon, az alapozó és fedőbevonatokon kívül számos kiegészítő elem (a lábazati és élvédő profiloktól a dübelekig) tartozik, melyek segítenek a hőszigetelés egyszerű és biztonságos elhelyezésében.

 

Egyszerű kivitelezés, hatékony hőszigetelés

 

A Murexin Energy Saving System hőszigetelő rendszerek fő előnyei:

• egyszerű alkalmazhatóság;

• kedvező ár;

• változatos kialakítási lehetőségek;

• kifejezetten családi házakra és lakóépületekre kifejlesztett rendszerek;

• környezetbarát termékek;

• megakadályozzák a hőhídképződést;

• jó épületfizikai tulajdonságokat teremtenek;

• bevizsgált és minősített rendszerek;

• hosszú élettartamúak.

 

www.murexin.hu

Egyszerű kivitelezés, hatékony hőszigetelés

(x)

 

Kapcsolódó cikkek:

epitkezesinfo

hírlevél-feliratkozás

épjog