2013. április 16.

Akció május 15-ig – hőszigetelő burkolókeret alapáron!

Akció május 15-ig – hőszigetelő burkolókeret alapáron!

A Fakro valamennyi fa és alu-műanyag tetőtéri ablaktípusához alkalmazható EHV-AT Thermo burkolókeret vízzáró csatlakoztatás mellett gondoskodik a tetőtéri ablak tetőlécek felett elhelyezkedő részének hőszigeteléséről – alkalmazásával akár 15 százalékkal is javulhat a tetőtéri ablak hőszigetelő képessége.

Az EHV-AT Thermo univerzális burkolókeret 90 mm-es profilmagasságig bármilyen típusú tetőfedő anyaghoz, 15–90° közötti dőlésszögű tetőkbe építhető be. A hőszigeteléssel ellátott új burkolókeret garantálja az ablak vízzáró és hőszigetelt csatlakoztatását a tetősíkban, lehetővé téve a tetőablakok hőszigetelését a tetőlécek felett. Belső felületén az ablaktokhoz szorosan illeszkedő, rendkívül alacsony hőátbocsátási tényezővel rendelkező hőszigetelő anyagot tartalmaz, így sajátos hőszigetelő keretet képez az ablak körül, jelentősen javítva a hőátbocsátási értéket: ablaktípustól függően akár 15 százalékos javulás is elérhető. A Thermo burkolókeret csökkenti az esetleges hőhidak kialakulásának, így a hőveszteség keletkezésének esélyét is.

A burkolókeret jelentősen javítja az ablak hőszigetelő képességét

A burkolókeret jelentősen javítja az ablak hőszigetelő képességét
EHV-AT burkolókeret metszete

 

A burkolókeret felépítése

A hőszigetelő anyaggal ellátott EHV-AT Thermo univerzális burkolókeret bármilyen tetőfedő anyaghoz alkalmazható. A standard burkolókereteknél 22 mm-el szélesebb keret négy részből (alsó, felső, két oldalsó elem) áll, valamennyi elem hőszigetelő anyagot tartalmaz. A burkolókeret csomagolása az ablak oldalsó takarólemezeit is tartalmazza. Az alsó elem széles aluköpennyel és ragasztószalaggal rendelkezik. A gyári szivacsékek megakadályozzák a por, a hó és falevelek bejutását a tetőszerkezetbe. A páralecsapódásból keletkező víz elvezetésére szolgáló páraelvezető csatornák védik az előzetes fedést az átnedvesedéstől.

 

A burkolókeret részei

A burkolókeret jelentősen javítja az ablak hőszigetelő képességét

1 felső elem hőszigetelő anyaggal

2 alsó elem hőszigetelő anyaggal és rugalmas aluköpennyel

3 oldalsó elemek hőszigetelő anyaggal és speciális, szigetelő szivacsékekkel

4 felső páraelvezető csatorna

5 rögzítő fémlemez

6 cserépmegtámasztó profil

 

 

 

 

  A burkolókeret jelentősen javítja az ablak hőszigetelő képességét
EHV-AT Thermo burkolókerettel beépített PTP-V ablak hődiagramja

 

Akció

Amennyiben viszonteladó partnerünknél 2013. április 10. és 2013 május 15. között FTS, FTS-V, FTP-V, FTU-V, FTT U6, PTP, PTP-V, FPP-V, FPU-V, PPP-V, FGH-V, FYP-V vagy FDY-V típusú tetőtéri ablakot rendel, az EHV-AT Thermo hőszigetelt burkolókeretet felár nélkül, az EZV-A burkolókeret árában kínáljuk!

Az akcióról bővebb információ itt olvasható.

(x)

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

ÉPÍTÉSI JOG 2023 – október 15-ig nézze meg az előadásokat, és szerezze meg a kamarai pontokat (MÉK 1,5 pont, MÜK 9 pont)

December 16-a lehet a Magyar Építészet Napja

Lázár János bemutatta a főépítészeknek a magyar építészetről szóló törvény tervezetének főbb elemeit (VIDEÓ)

ÉPÍTÉSI JOG 2023 – Beharangozó videók a szeptember 27. és október 5. között megtekinthető előadásokról

Becsöngettek! 2023. szeptemberével számos közbeszerzési előírás módosult (1. rész)

épjog