2017. szeptember 18.

Billenõ, fa tetõablak, háromrétegû üvegezéssel

Billenõ, fa tetõablak, háromrétegû üvegezéssel

2017 tavaszán a Fakro által kínált FTP-V ablakok választéka új típussal bõvült: az FTP-V U4 ablak háromrétegû, fokozottan hõszigetelõ üvegezéssel készül, és az ablak 1,1 W/m2K-es hõátbocsátási értékével megfelel a 2021-ben életbe lépõ új energiahatékonysági követelményeknek.

A gazdagon felszerelt Fakro FTP-V U4 típusú billenõ ablakkal a Profi kategória kínálata bõvült. A Profi ablakok a Standard ablakokénál kedvezõbb paraméterekkel rendelkeznek, általános jellemzõik a megnövelt energiahatékonyság, a betöréssel szembeni nagyobb védelem és az automata szellõzés – mindez versenyképes áron.

A billenõ nyitásmódú ablak szárnyának 180°-ban történõ átfordításával a külsõ üvegfelület biztonságosan tisztítható és a külsõ hõvédõ roló egyszerûen kezelhetõ. A tokban elhelyezett V40P automata szellõzõ optimális mennyiségben adagolja a friss levegõt; ez energiamegtakarítást és egészséges mikroklímát eredményez.

Billenõ, fa tetõablak, háromrétegû üvegezéssel

Az új FTP-V U4 ablakban alkalmazott megoldások jelentõsen hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz. A kiváló minõségû erdeifenyõ (borovi) alapanyag rétegragasztás után vákuumos impregnálást kap, az ablak külsõ faszerkezetét alumíniumprofilok takarják, a pontos mûködést szárnyrávezetõ rendszer segíti. Az ablak belsõ felületkezelése környezetbarát akrillakkal történik, igény esetén lazúrbevonattal.

A kényelmes használat érdekében a kilincs a szárny alsó részén található, kétfokozatú résszellõzõ lehetõséggel. A burkolókeretek széles választékának köszönhetõen az ablak bármilyen tetõfedésû, 15–90° közötti dõlésszögû tetõbe beépíthetõ.

Billenõ, fa tetõablak, háromrétegû üvegezéssel

 

Az FTP-V U4 ablak elõnyei:

  • háromrétegû, fokozottan hõszigetelõ üvegezés:
  • 4HT-12-4-12-4T rétegrend, argongáz töltés, edzett külsõ üveg, Uüveg=0,7 W/m2K;
  • V40P automata tokszellõzõ: a beáramló levegõ folyamatos szabályozásával optimális mennyiségben látja el a helyiséget friss levegõvel, egészséges mikroklímát és energiamegtakarítást eredményezve;
  • Elegant kilincs: elegáns kivitel, kétfokozatú résszellõzõ-állás;
  • szárnyrávezetõ rendszer: hosszú távú precíz mûködés;
  • TopSafe rendszer: biztonságot növelõ szerkezeti megerõsítések;
  • ThermoPro System: megnövelt energiahatékonyság, kiváló szigetelés és egyszerû beépíthetõség;
  • üvegprofil-tömítés: fokozott szigetelés és zajcsökkentés.

Kapcsold cikkek:

hrlevl-feliratkozs

épjog