2017. november 10.

Egyedi megjelenésû acél- és alumíniumhomlokzatok

Egyedi megjelenésû acél- és alumíniumhomlokzatok

A hazánkban közkedvelt, finn gyártású RUUKKI termékcsalád tagjai elérhetõk a Lambda Systeme Kft.-nél. Szakmai segítségnyújtás, érdeklõdés és rendelés céljából érdeklõdjön budapesti központunkban!

Kereskedésünkben megtalálhatók az egyedi homlokzatok kialakítására alkalmas tálcás (LibertaTM), sávos (Lamella) és dizájnprofilok, de természetesen egyéb Ruukki termékek (szendvicspanelek, trapézlemezek stb.) is. Mindezek mellett az építészek körében egyre népszerûbb Cor-Ten acélból is kínálunk burkolati megoldásokat.

Egyedi megjelenésû acél- és alumíniumhomlokzatok

Az elmúlt évben a svéd SSAB-vel egyesült gyártó RUUKKI néven továbbra is a megszokott minõségben gyártja acélipari termékeit, melyek középületek, csarnokok, nagyobb lakóépületek fémlemezes igényeire kínálnak megoldásokat.

Egyedi megjelenésû acél- és alumíniumhomlokzatok

A Ruukki Design palettája lehetõvé teszi, hogy az építészek elképzelései egyszerûen és hatékonyan megvalósíhatóvá váljanak – egyedi formák, minõségi anyagok, valamint divatos színek széles választékát kínálva az épület karakterének kialakításához.

Egyedi megjelenésû acél- és alumíniumhomlokzatok

 

A termékek fõbb jellemzõi:

• az építészeti megoldásokra szolgáló, idõjárásálló Cor-Ten acél semmilyen külön felületkezelést nem igényel – mivel gyártáskori, illetve karbantartási felületkezelésekre nincs szükség, jelentõsen csökkennek a környezeti terhek és az épületüzemeltetési költségek;|

• minõségi alapanyagok, precíz gyártás, garantált minõség a termékek teljes életciklusán át;

• az anyagok újrafelhasználhatók, újrahasznosíthatók, illetõleg nyersanyagként használhatók acél- vagy egyéb termékek alapanyagaiként;

• az acél- és alumíniumanyagok széles színválasztékban állnak rendelkezésre;

• alapanyag-vastagság acéloknál 1,2 mm, alumíniumnál és Cor-Ten acélnál 1,5 mm.

Reményeink szerint a magas minõség, a Ruukkinál megszokott technikai támogatás, a minõsítési dokumentumok megléte és a rugalmas kiszolgálás – az eddigi gyakorlathoz hasonlóan – a jövõben is számtalan sikeres projekt létrejöttéhez járulhat hozzá.

 

www.lambda.hu

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog