2017. november 10.

Új színárnyalatokkal bővült a Trespa Meteon kollekciója

Új színárnyalatokkal bővült a Trespa Meteon kollekciója

Ha néhány szóval kellene bemutatni, mindössze ennyit mondanánk: szürke fa. De mi továbbgondoljuk: meggyőzően sokoldalú, természetesen impresszív. A Trespa bemutatja a Trespa Meteon 6 új, elegáns, szürkeárnyalatos fa mintázatát.

A Trespa Meteon lemezeket kizárólag kültéri használatra fejlesztették ki. A lemezek a különleges gyártástechnológiának (EBC) köszönhetik rendkívüli időjárásállóságukat és színtartósságukat. Ez utóbbi tulajdonságra ráerősítve, nemzetközi építész szervezetekkel konzultálva született meg az új szürke árnyalat. Ezek a HPL lapok kombinálják a fa természetes megjelenését a Trespa tartósságával. Mindegy hogy modern vagy tradicionális épületről van szó, ezek az új famintás anyagok különleges esztétikai megjelenést kölcsönöznek bármilyen épületnek.

Új színárnyalatokkal bővült a Trespa Meteon kollekciója

Kifinomult és stílusos – egyben. Mindkettő rendkívül fontos tulajdonság. A Trespa Meteon színkollekció új darabjai még több kreatív megoldást kínálnak a kültéri burkolatok megvalósítására, megtartva a Trespa Meteon eddigi előnyeit, mint a tartósság, UV-állóság, graffiti-állóság és vandálbiztosság.

A Trespa Meteon rendkívül sokoldalú anyag. A lemezek könnyen kombinálhatók egymással és más építési anyagokkal, lehetőséget nyújtva igazán egyedi hatások elérésére.

Új színárnyalatokkal bővült a Trespa Meteon kollekciója

A normál kivitelben közepesen, FR kivitelben nehezen éghető Trespa Meteon fekete maggal készül. Méretek: 3650×1860 mm (egyedi kiszabásokhoz), 2550×1860 mm, 3050×1530 mm. Normál lemezvastagságok: (6), 8, 10 és 13 mm.

Új színárnyalatokkal bővült a Trespa Meteon kollekciója

 

Főbb felhasználási lehetőségek:

  • homlokzatburkolatok;
  • párkányborítások;
  • mellvédek;
  • korlátok;
  • erkély- és attikaburkolatok;
  • utcai bútorok;
  • gyerekjátékok;
  • információs táblák stb.

A termékkel kapcsolatos bővebb információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.lambda.hu), vagy személyesen az ország 13 Lambda telephelyére (Budapest, Győr, Miskolc, Szeged, Debrecen, Zalaegerszeg, Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Kecskemét, Tatabánya, Székesfehérvár, Szolnok)!

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog