2018. július 31.

Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban

Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban

A Trespa építõlemezek nagyformátumú, hõre keményedõ gyanta kötõanyagú síklemezek, melyeket magas hõmérsékleten nagy nyomással összepréselve gyártanak. A termékcsalád több mint 60 féle színben kapható Trespa Meteon UniColors homlokzatburkoló lapjai a formatervezés új dimenzióját kínálják: képesek vizuálisan formálni, átalakítani, növelni a teret.

Az UniColors termékcsalád 60-nál is több alapszínt tartalmaz, a lágy pasztellektõl az elegáns sötét tónusokon át a tüzes, élénk színekig, de lehetõség van egyedi színek elõállítására is. A bõ választékból a hagyományostól a trendiig bármilyen elképzelés valóra váltható. Az alapszínek kizárólag Satin (selyemfényû, sima) felülettel készülnek, de mindkét oldalán színes lemezek is rendelhetõk. Az alapszínekhez speciális lemez, Vario Top tartozik, melynek egyik oldala fehér, a másik pedig a kiválasztott alapszín. Ez elsõsorban korlátbetétek készítésére használható.

Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban

Az átszellõztetett homlokzatok, erkélyek és párkányok burkolására, napvédõ megoldásokhoz alkalmas Meteon építõlemezek különleges gyártástechnológiájuknak (Electron Beam Curing – EBC) köszönhetik rendkívüli idõjárás-állóságukat és színtartósságukat, karcolódással szembeni ellenállásukat, UV-állóságukat. A lemezek – egyedi hatások elérésére – könnyen kombinálhatók más építési anyagokkal is.

Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog