2017. november 10.

Egyedi megjelenésű acél- és alumíniumhomlokzatok

Egyedi megjelenésű acél- és alumíniumhomlokzatok

A hazánkban közkedvelt, finn gyártású RUUKKI termékcsalád tagjai elérhetők a Lambda Systeme Kft.-nél. Szakmai segítségnyújtás, érdeklődés és rendelés céljából érdeklődjön budapesti központunkban!

Kereskedésünkben megtalálhatók az egyedi homlokzatok kialakítására alkalmas tálcás (LibertaTM), sávos (Lamella) és dizájnprofilok, de természetesen egyéb Ruukki termékek (szendvicspanelek, trapézlemezek stb.) is. Mindezek mellett az építészek körében egyre népszerűbb Cor-Ten acélból is kínálunk burkolati megoldásokat.

Egyedi megjelenésű acél- és alumíniumhomlokzatok

Az elmúlt évben a svéd SSAB-vel egyesült gyártó RUUKKI néven továbbra is a megszokott minőségben gyártja acélipari termékeit, melyek középületek, csarnokok, nagyobb lakóépületek fémlemezes igényeire kínálnak megoldásokat.

Egyedi megjelenésű acél- és alumíniumhomlokzatok

A Ruukki Design palettája lehetővé teszi, hogy az építészek elképzelései egyszerűen és hatékonyan megvalósíhatóvá váljanak – egyedi formák, minőségi anyagok, valamint divatos színek széles választékát kínálva az épület karakterének kialakításához.

Egyedi megjelenésű acél- és alumíniumhomlokzatok

 

A termékek főbb jellemzői:

• az építészeti megoldásokra szolgáló, időjárásálló Cor-Ten acél semmilyen külön felületkezelést nem igényel – mivel gyártáskori, illetve karbantartási felületkezelésekre nincs szükség, jelentősen csökkennek a környezeti terhek és az épületüzemeltetési költségek;|

• minőségi alapanyagok, precíz gyártás, garantált minőség a termékek teljes életciklusán át;

• az anyagok újrafelhasználhatók, újrahasznosíthatók, illetőleg nyersanyagként használhatók acél- vagy egyéb termékek alapanyagaiként;

• az acél- és alumíniumanyagok széles színválasztékban állnak rendelkezésre;

• alapanyag-vastagság acéloknál 1,2 mm, alumíniumnál és Cor-Ten acélnál 1,5 mm.

Reményeink szerint a magas minőség, a Ruukkinál megszokott technikai támogatás, a minősítési dokumentumok megléte és a rugalmas kiszolgálás – az eddigi gyakorlathoz hasonlóan – a jövőben is számtalan sikeres projekt létrejöttéhez járulhat hozzá.

 

www.lambda.hu

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog