Deceuninck

 

2012. szeptember 28.

Hang- és tűzgátló építőlemez válaszfalak készítéséhez

Hang- és tűzgátló építőlemez válaszfalak készítéséhez

A Rigips új fejlesztése a hanggátló Blue Acoustic gipszkarton építőlemez, aminek alkalmazásával a válaszfalszerkezetek hangszigetelő képessége – az eddigi szerkezeti vastagságok megtartásával – jelentősen javul, tűzállósági határértéke pedig eléri a tűzgátló gipszkarton építőlemezekkel épült szerkezetekét.

A Rigips gipszkarton rendszer megoldást kínál akár új hangszigetelő szerkezetek építésére, akár meglévő épületek utólagos hangszigetelésére.

 

A Blue Acoustic előnyei:

  • kiemelkedő hanggátlás;
  • tűzgátlás;
  • magyar termék;
  • innovatív gyártási technológia;
  • új kristályszerkezetű gipszmag;
  • kiváló választás fokozott hanggátlású válaszfalak építéséhez.

Hang- és tűzgátló építőlemez válaszfalak építéséhez 

A Magyar Termék Nagydíj, Magyarország legtekintélyesebb, önkéntes tanúsítási rendszere 15. alkalommal részesítette elismerésben azokat a hazánkban gyártott és forgalmazott termékeket és szolgáltatásokat, melyek pályázataik alapján megfeleltek a pályázati rendszer szigorú követelményeinek. Ez a civil kezdeményezésű minőségtanúsítási rendszer ma az egyetlen, nem szakmaspecifikus elismerés, melyre idén is a gazdaság egész területéről, nyilvános pályázat útján lehetett jelentkezni. A Rigips 2010 után idén immár másodszorra nyerte el a rangos díjat, amelyre a 2012. március 19-én bevezetett, a halmajugrai gyárban előállított Blue Acoustic hanggátló-tűzgátló építőlemezzel pályázott.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog