filmszemle

2012. január 12.

IFD Fakro Sí Világkupa 2012

IFD Fakro Sí Világkupa 2012

2012. február 11-én harmadik alkalommal rendezik meg az IFD Fakro Tetőfedő Sí Világkupát a lengyelországi Muszynában. A Fakro-csoport által szervezett esemény fővédnöke hagyományosan a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD).

A síkupával egyidőben rendezik a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) konferenciáját. A két esemény kiváló alkalom a tetőfedő szakma képviselőinek találkozására. A konferencia szervezőjeként és házigazdájaként a Fakro-csoport biztosítja a minden igényt kielégítő, a rendezvények lebonyolításához szükséges infrastrukturális hátteret.

A vendégek a Beszkidek lábánál, festői környezetben elhelyezkedő Activa szálló kényelmét és szolgáltatásait élvezhetik (www.activa.fakro.pl). A versenynek a közkedvelt, több kabinos- és ülőlifttel rendelkező „Jaworzyna Krynicka” lesiklópálya ad otthont.

A résztvevő nemzeti csapatok a tetőfedő szakmát képviselik a világ minden tájáról. További információk a konferenciáról, a verseny lebonyolításáról és a kapcsolódó programokról, valamint a letölthető jelentkezési lap az esemény hivatalos honlapján található: www.skicup.fakro.com.

Érdeklődni a marketing@fakro.hu e-mail-címen és a Fakro Magyarország Kft. 1/365-1432-es telefonszámán lehet.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog