2021. április 12.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

A hatékony kivitelezés és elõrelátható tervezés egyik legfontosabb eleme lehet, ha az építkezésen minõségi, modern eszközökkel folyik a munka. Egy színvonalas eszközpark olyan környezetet biztosít, ahol gyorsan és biztonságosan épülhetnek az ingatlanok, ipari létesítmények. Ezért a MEVA Zsalurendszerek Kft. legfrissebb tavaszi termékkatalógusában mutatja be innovatív technológiáit és aktuálisan kedvezményes megoldásit. A prospektus hasznos információkkal szolgálhat tervezõknek, kivitelezõknek és mûszaki szakembereknek egyaránt.

Egy eszközpark bõvítése nagyobb kivitelezõk esetében könnyen történhet az új eszközök megvásárlásával, hiszen így hosszútávú befektetésként éveken, akár évtizedeken át tudják használni ezeket a zsaluzatokat, állványzatokat, egyéb eszközöket. Viszont kisebb építõipari beruházók számára is fontos lehet a folyamatos fejlõdés és modern technológiák alkalmazása, így számukra sok esetben az eszközbérlés jelentheti a tökéletes megoldást. Éppen ezért a MEVA kis- és nagyméretû projektek, illetve vállalkozások számára egyaránt kínál bérlési és vásárlási megoldásokat. Sõt a vállalat legtöbb termékére több éves jótállást és karbantartási szolgáltatást is vállal, így biztosítva, hogy a kivitelezõk befektetése igazán megtérülõ legyen, mindamellett, hogy ezzel a MEVA saját környezetvédelmi irányelvei is folyamatosan érvényesülnek.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

 

Környezetbarát mûanyag zsalutábla

Környezetbarát, gyakorlatilag korlátlan élettartammal rendelkezõ MEVA innováció a számtalanszor regenerálható, így elnyûhetetlen mûanyag zsaluhéj is, amely a cég és az összes zsaluzatgyártó minden zsaluzatával kompatibilis. A MEVA mûanyag zsaluhéja olyan, nagy pontossággal formálható és hajlítható anyag, amellyel tökéletesen egyenletes, hézag- és lenyomatmentes felületek hozhatók létre. A nagy felületen összehegeszthetõ elemeknek köszönhetõen ezzel a technológiával bármilyen formát felvenni képes, hatalmas betonelemek készíthetõk. Az örökéletû zsaluhéjak, kis- és nagy hajlítási íveket is felvehetnek, felületükön pedig minták, képek vagy dekorelemek kimarása is lehetséges. Hegesztésük az acélhoz hasonló módon történik, így a varrat nagy biztonsággal terhelhetõ. A saját fejlesztésû és immáron közel 20 éve a nemzetközi piacon bevezetett mûanyag zsaluhéjra a MEVA 7 év garanciát vállal, amely idõ alatt még egyetlen vevõnél sem merült fel bármiféle panasz.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

 

Mammut XT és Startec XT falzsalu rendszerek

Legyen szó akár falak vagy födémek zsaluzásáról, a MEVA számára kulcskérdés, hogy innovatív és flexibilisen használható megoldásokat kínáljon, amelyekkel bármekkora felület könnyen zsaluzható. Így legfrissebb termékkatalógusukban bemutatják a vállalat olyan speciális megoldásait is, mint a nagy teherbírású Mammut XT és az univerzális StarTec XT falzsaluzatok.

A Mammut XT zsaluk a magas- és mélyépítésben, valamint a mérnöki létesítményeknél egyaránt jól használhatók, ahol a zsalu nagy teljesítményére, így pl. az elemenként akár 8,75 m² zsaluzási felületre (350×250 cm) van szükség. Ennek a robusztus zsalurendszernek a megengedett frissbetonnyomás-felvevõ képessége a teljes felületen 100 kN/m², míg „kistestvérének”, a StarTec XT-nek 60 kN/m² a terhelhetõsége. Ez a zsaluzat kisebb méretének köszönhetõen flexibilis és gyors megoldást nyújt ipari- és lakóépületek kivitelezéséhez egyaránt: 330, 270 és 135 cm-es elemmagassággal és csupán 8 elemszélességel is alkalmazható, bármely falvastagságnál.

Mindkét falzsalurendszer esetében a keretbe integrált kombi-átkötésnek köszönhetõen 3 átkötési módot tudnak egyesíteni, amelyek között egyszerûen, akár egy kézmozdulattal is lehet váltani további kiegészítõ elemek szerelése nélkül. A XT-rendszerek lényegi eleme a keretbe integrált DW-menet, amely szükségtelenné teszi a zsaluzat egyik oldalán az élõmunkát. Mindennek következtében a zsaluzási idõ is lényegesen rövidebb lehet. Ezen falzsaluk acél zártszelvénye statikusan robusztus, csavarásnak ellenálló, illetve tûzihorganyzott, ezáltal könnyebben tisztítható, a felületükhöz kevésbé tapad a beton.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire  Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

 

MevaDec födémzsalu

A hagyományos MevaDec födémzsalu újgenerációs változatának legnagyobb elõnye abban rejlik, hogy a szerkezet összes komponense kisebb súlyú és könnyebben kezelhetõ lett, mint korábbi típusai. A biztonságos támaszelrendezés és a három födémzsaluzási módszer pedig igazán gyors és biztonságos használatot tesz lehetõvé, így a kizsaluzás akár 2 nap alatt kivitelezhetõ. A standard elem 160/80 cm és 16 kg/m², így a jól mozgatható az ergonómikus keresztbordákkal együtt szinte az összes alaprajzú födém zsaluzása megoldható egyetlen elemmérettel. Ez a zsaluzat egyértelmû elemkapcsolataival és logikus építhetõségével igazán hatékony munkavégzést biztosít bármekkora beruházáshoz.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

 

Lapozzon bele a MEVA 2021 tavaszi termékajánló katalógusába, vagy nézzen szét a MEVA weboldalán és találja meg az Ön beruházásához megfelelõ eszközöket és ajánlatokat!

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog