2021. április 12.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

A hatékony kivitelezés és előrelátható tervezés egyik legfontosabb eleme lehet, ha az építkezésen minőségi, modern eszközökkel folyik a munka. Egy színvonalas eszközpark olyan környezetet biztosít, ahol gyorsan és biztonságosan épülhetnek az ingatlanok, ipari létesítmények. Ezért a MEVA Zsalurendszerek Kft. legfrissebb tavaszi termékkatalógusában mutatja be innovatív technológiáit és aktuálisan kedvezményes megoldásit. A prospektus hasznos információkkal szolgálhat tervezőknek, kivitelezőknek és műszaki szakembereknek egyaránt.

Egy eszközpark bővítése nagyobb kivitelezők esetében könnyen történhet az új eszközök megvásárlásával, hiszen így hosszútávú befektetésként éveken, akár évtizedeken át tudják használni ezeket a zsaluzatokat, állványzatokat, egyéb eszközöket. Viszont kisebb építőipari beruházók számára is fontos lehet a folyamatos fejlődés és modern technológiák alkalmazása, így számukra sok esetben az eszközbérlés jelentheti a tökéletes megoldást. Éppen ezért a MEVA kis- és nagyméretű projektek, illetve vállalkozások számára egyaránt kínál bérlési és vásárlási megoldásokat. Sőt a vállalat legtöbb termékére több éves jótállást és karbantartási szolgáltatást is vállal, így biztosítva, hogy a kivitelezők befektetése igazán megtérülő legyen, mindamellett, hogy ezzel a MEVA saját környezetvédelmi irányelvei is folyamatosan érvényesülnek.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

 

Környezetbarát műanyag zsalutábla

Környezetbarát, gyakorlatilag korlátlan élettartammal rendelkező MEVA innováció a számtalanszor regenerálható, így elnyűhetetlen műanyag zsaluhéj is, amely a cég és az összes zsaluzatgyártó minden zsaluzatával kompatibilis. A MEVA műanyag zsaluhéja olyan, nagy pontossággal formálható és hajlítható anyag, amellyel tökéletesen egyenletes, hézag- és lenyomatmentes felületek hozhatók létre. A nagy felületen összehegeszthető elemeknek köszönhetően ezzel a technológiával bármilyen formát felvenni képes, hatalmas betonelemek készíthetők. Az örökéletű zsaluhéjak, kis- és nagy hajlítási íveket is felvehetnek, felületükön pedig minták, képek vagy dekorelemek kimarása is lehetséges. Hegesztésük az acélhoz hasonló módon történik, így a varrat nagy biztonsággal terhelhető. A saját fejlesztésű és immáron közel 20 éve a nemzetközi piacon bevezetett műanyag zsaluhéjra a MEVA 7 év garanciát vállal, amely idő alatt még egyetlen vevőnél sem merült fel bármiféle panasz.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

 

Mammut XT és Startec XT falzsalu rendszerek

Legyen szó akár falak vagy födémek zsaluzásáról, a MEVA számára kulcskérdés, hogy innovatív és flexibilisen használható megoldásokat kínáljon, amelyekkel bármekkora felület könnyen zsaluzható. Így legfrissebb termékkatalógusukban bemutatják a vállalat olyan speciális megoldásait is, mint a nagy teherbírású Mammut XT és az univerzális StarTec XT falzsaluzatok.

A Mammut XT zsaluk a magas- és mélyépítésben, valamint a mérnöki létesítményeknél egyaránt jól használhatók, ahol a zsalu nagy teljesítményére, így pl. az elemenként akár 8,75 m² zsaluzási felületre (350×250 cm) van szükség. Ennek a robusztus zsalurendszernek a megengedett frissbetonnyomás-felvevő képessége a teljes felületen 100 kN/m², míg „kistestvérének”, a StarTec XT-nek 60 kN/m² a terhelhetősége. Ez a zsaluzat kisebb méretének köszönhetően flexibilis és gyors megoldást nyújt ipari- és lakóépületek kivitelezéséhez egyaránt: 330, 270 és 135 cm-es elemmagassággal és csupán 8 elemszélességel is alkalmazható, bármely falvastagságnál.

Mindkét falzsalurendszer esetében a keretbe integrált kombi-átkötésnek köszönhetően 3 átkötési módot tudnak egyesíteni, amelyek között egyszerűen, akár egy kézmozdulattal is lehet váltani további kiegészítő elemek szerelése nélkül. A XT-rendszerek lényegi eleme a keretbe integrált DW-menet, amely szükségtelenné teszi a zsaluzat egyik oldalán az élőmunkát. Mindennek következtében a zsaluzási idő is lényegesen rövidebb lehet. Ezen falzsaluk acél zártszelvénye statikusan robusztus, csavarásnak ellenálló, illetve tűzihorganyzott, ezáltal könnyebben tisztítható, a felületükhöz kevésbé tapad a beton.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire  Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

 

MevaDec födémzsalu

A hagyományos MevaDec födémzsalu újgenerációs változatának legnagyobb előnye abban rejlik, hogy a szerkezet összes komponense kisebb súlyú és könnyebben kezelhető lett, mint korábbi típusai. A biztonságos támaszelrendezés és a három födémzsaluzási módszer pedig igazán gyors és biztonságos használatot tesz lehetővé, így a kizsaluzás akár 2 nap alatt kivitelezhető. A standard elem 160/80 cm és 16 kg/m², így a jól mozgatható az ergonómikus keresztbordákkal együtt szinte az összes alaprajzú födém zsaluzása megoldható egyetlen elemmérettel. Ez a zsaluzat egyértelmű elemkapcsolataival és logikus építhetőségével igazán hatékony munkavégzést biztosít bármekkora beruházáshoz.

Tavaszi ajánlatok: MEVA innovációk a piac igényeire

 

Lapozzon bele a MEVA 2021 tavaszi termékajánló katalógusába, vagy nézzen szét a MEVA weboldalán és találja meg az Ön beruházásához megfelelő eszközöket és ajánlatokat!

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog