2020. június 11.

Tondach színes ereszcsatorna rendszer

Tondach színes ereszcsatorna rendszer

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem különféle kiegészítő elemek is tartoznak hozzá – ezek gondoskodnak a tető tartósságáról, és az épület esztétikai megjelenésében is fontos szerepet játszanak. A Tondach EN 612 fém ereszcsatorna rendszere – kiemelkedő funkcionalitása és élettartama mellett – a tető díszévé is válik.

Az ereszcsatorna öngyógyuló horganyréteggel ellátott masszív acéllemezét megnövelt vastagságú, alacsony súrlódási együtthatójú HDP bevonat védi mind a külső, mind a belső oldalon. Ez nem csupán a korrózió elleni védelmet növeli, de a csatorna színtartóságát is évtizedeken keresztül biztosítja. Emellett javítja a termék ellenállóságát a szállítás és felszerelés közbeni esetleges karcolásokkal szemben. A belső oldali felületkezelés hatékony védelmet nyújt az esetlegesen beeső fém tárgyak elektrokémiai korróziós hatásával szemben is.

Tondach színes ereszcsatorna rendszer

 

Geometria

A félköríves külső peremes kialakítás extra merevítésként gondoskodik a termék szerkezeti stabilitásáról, ellenállóbbá teszi a mechanikai hatásokkal (például nekitámasztott létra) szemben, továbbá biztosítja, hogy a csapadék szélsőséges esetekben is kizárólag a megfelelő irányban távozhasson a csatornából. A belső peremes rendszerekkel ellentéteben itt nem kell tartanunk a jég szétfeszítő hatásától és az esetleges horpadásoktól sem.

 

Kapacitás

A 333 mm-es kiterített csatornaméret és a hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyórendszer az érvényes szabványoknak megfelelően a családi házas alkalmazások döntő részében tökéletes vízelvezetést tesz lehetővé.

Tondach színes ereszcsatorna rendszer

 

Kivitelezés

Az előregyártott rendszerelemek garantálják a tökéletes illeszkedést és egyenesfutást. A Tondach ereszcsatorna rendszere többféle módon illeszthető, így a szakemberek az általuk nagyobb gyakorlattal alkalmazott megoldást választhatják. Az ereszcsatorna illesztéseket gumis gyorscsatlakozó bilinccsel vagy a kúpos kialakításnak köszönhetően akár toldva, szegecseléssel is lehet rögzíteni.

Tondach színes ereszcsatorna rendszer

 

Ingyenes szolgáltatások

A Tondach ingyenes, személyre szabott szolgáltatásával segít vásárlóinak vagy szakmai partnereinek a mennyiségszámításban. Ha a Tondach szakemberei számára e-mailen elküldi alaprajzát, a homlokzati rajzokat és a metszetrajzokat, néhány napon belül választ kaphat kérdéseire! A Tondach ingyenes anyagszükséglet számítása a teljes tetőrendszerre – ezen belül az ereszcsatornára is – elérhető az ajanlat@wienerberger.hu e-mai címen.

Ingyenes kiszállítás: a feltételekről érdeklődjön a Tondach kereskedő partnereinél!

Az új termékkel kapcsolatban elérhető Tondach ereszcsatorna prospektus és a beépítési útmutató letölthető a www.wienerberger.hu weboldalról.

Tökéletes illeszkedés, hosszú élettartam, elegáns megjelenés. Válassza építkezésnél a Tondach ereszcsatorna rendszereket!

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Felelősségbiztosításokat az év végén aktualizálni kell!

2020 év végégig maradnak egyes veszélyhelyzeti rendelkezések az építésügyi és településkép-védelmi eljárásokban

Vevő-szállító kapcsolatok a közbeszerzésben. Nemzetközi közbeszerzési kutatás a Corvinus Egyetemen

WTS Klient Newsflash – 2021 tax law amendments in Hungary – 2021. évi adómódosító csomag

Szeptemberben több mint kétszer annyi cég indult az építőiparban, mint amennyi megszűnt – Forrás: opten.hu

épjog