autodesk

2010. június 14.

Kéttüzelőanyagos égő digitális tüzelésvezérlővel

Kéttüzelőanyagos égő digitális tüzelésvezérlővel

A Weishaupt új, mikroprocesszor-vezérlésű WGL30C kompakt olaj- és gáztüzelésű égője megbízható, takarékos és teljesen automatikus berendezés – a 70–340 kW teljesítményű égők az egycsaládos családi házaktól az ipari, technológiai folyamatok hőtermeléséig egyaránt kitűnő és gazdaságos megoldást nyújtanak.

A digitális tüzelésvezérlésnek köszönhetően a WGL30C kompakt égővel ellátott hőhasznosító berendezések mindig a minimálisan szükséges energiamennyiséget használják fel. Az égőfunkciók vezérlése és felügyelete nagy teljesítményű mikroprocesszorral történik, aminek eredményeként az égők precízen és biztonságosan működnek. A digitális tüzelésvezérlő integrált eBUS-csatlakozón keresztül más rendszerekkel való kommunikációra is lehetőséget nyújt, így a szakemberek felügyelhetik a működési folyamatot, és üzemzavarok esetén hibadiagnózist végezhetnek.

A WGL30C égők alapkivitelben integrált tömörség-ellenőrzővel, eBUS-interfésszel, a zavarüzenetek regisztrálására szolgáló zavarkimenettel, valamint üzemóraszámlálóval kaphatók, a tüzelőanyag/levegő arányszabályozása léptetőmotoros megoldású.

Az égő gázarmatúrája hőre záródó elzáróval és két A-osztályú mágnesszelepet, gáznyomás-szabályozót, gázszűrőt, valamint gáznyomáskapcsolót tartalmazó kombinált szabályozókészülékkel van felszerelve.

Az új WGL30C égő rendkívül halk üzemeléséről a keresztben elhelyezett égésilevegő-ventilátor és a zajszigetelt levegőbeszívó-ház együttesen gondoskodik.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Kötelező marad az energetikai tanúsítvány elkészíttetése eladás vagy bérbeadás esetén

Engedély nélkül építhetők a fagyvédelmi szélgépek (vagy csak az alapjuk)

A „Plázastop” előírásokat már egyes közlekedési létesítményeknél is alkalmazni kell

Új veszélyhelyzeti rendelkezések: közmeghallgatás személyesen megjelenő résztvevők nélkül

Kihirdették az új energetikai tanúsítványról és új energetikai szabályozásról szóló jogszabályokat

épjog