2010. június 14.

Kéttüzelõanyagos égõ digitális tüzelésvezérlõvel

Kéttüzelõanyagos égõ digitális tüzelésvezérlõvel

A Weishaupt új, mikroprocesszor-vezérlésû WGL30C kompakt olaj- és gáztüzelésû égõje megbízható, takarékos és teljesen automatikus berendezés – a 70–340 kW teljesítményû égõk az egycsaládos családi házaktól az ipari, technológiai folyamatok hõtermeléséig egyaránt kitûnõ és gazdaságos megoldást nyújtanak.

A digitális tüzelésvezérlésnek köszönhetõen a WGL30C kompakt égõvel ellátott hõhasznosító berendezések mindig a minimálisan szükséges energiamennyiséget használják fel. Az égõfunkciók vezérlése és felügyelete nagy teljesítményû mikroprocesszorral történik, aminek eredményeként az égõk precízen és biztonságosan mûködnek. A digitális tüzelésvezérlõ integrált eBUS-csatlakozón keresztül más rendszerekkel való kommunikációra is lehetõséget nyújt, így a szakemberek felügyelhetik a mûködési folyamatot, és üzemzavarok esetén hibadiagnózist végezhetnek.

A WGL30C égõk alapkivitelben integrált tömörség-ellenõrzõvel, eBUS-interfésszel, a zavarüzenetek regisztrálására szolgáló zavarkimenettel, valamint üzemóraszámlálóval kaphatók, a tüzelõanyag/levegõ arányszabályozása léptetõmotoros megoldású.

Az égõ gázarmatúrája hõre záródó elzáróval és két A-osztályú mágnesszelepet, gáznyomás-szabályozót, gázszûrõt, valamint gáznyomáskapcsolót tartalmazó kombinált szabályozókészülékkel van felszerelve.

Az új WGL30C égõ rendkívül halk üzemelésérõl a keresztben elhelyezett égésilevegõ-ventilátor és a zajszigetelt levegõbeszívó-ház együttesen gondoskodik.

hírlevél-feliratkozás

épjog