2010. november 04.

Nagyobb épületek energiatakarékos fûtése

Nagyobb épületek energiatakarékos fûtése

Elsõsorban nagyobb épületek fûtésére szolgál a Weishaupt WTC-GB 90, 120, 170, 210, 250 és 300 kW teljesítményû, gázüzemû, kondenzációs állókazáncsaládja, mely készülékek a kimagasló – 109,4 százalékos – hatásfokon túl rendkívül üzembiztosak, könnyen kezelhetõk, szervizelési, karbantartási igényük pedig minimális.

A WTC-GB kazánokban a tüzelõanyag alacsony károsanyag-kibocsátású elégetésérõl és gáztakarékos üzemelésérõl henger alakú Premix-sugárzóégõ gondoskodik. Az alumínium hõcserélõ és a vezérlés összehangolása rendkívül jó, a kazánok szabályozási tartománya széles. A kiemelkedõ tüzelõanyag-hasznosítás bizonyítéka a legalább 109,4 százalékos – az égéshõ értékére vonatkoztatva legalább 98,6 százalékos – hatásfok.

 

 

Nagyobb épületek energiatakarékos fûtése

 

A helyszíni szerelés megkönnyítésére és meggyorsítására a kazánok csatlakoztatásra kész állapotban kaphatók, a hátoldalon található csatlakozási csonkok könnyen hozzáférhetõk.

 

 

Nagyobb épületek energiatakarékos fûtése

 

 

A WTC-GB kazánok további elõnyei:

• a gázhiánykapcsoló szériatartozék (gázkimaradás után a kazán automatikusan újraindul);

• a nagy- és a kisfeszültségû kábelek külön csatornában helyezkednek el (ezáltal elkerülhetõk az elektromágneses hatások);

• Thermo Condens Manager diagnózis-rendszer (a hibás beállítások, illetve a fûtési üzem esetlegesen elõforduló kimaradás okának gyors megtalálására);

• nagyméretû karbantartónyílások;

• tíz év garancia a kazántestre.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog