2023. november 28.

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

Az Autent Solutions Kft. 2008-as alapítása óta gravitációs szellõzéssel, hõ- és füstelvezetési rendszerekkel, füst- és tûzszakaszolással, illetve egyéb épületgépészeti rendszerek szállításával, szerelésével foglalkozik – 15 éves fennállása alatt a hazai piac meghatározó szereplõjévé vált. Megrendelõinek nem egyszerûen csak termékeket kínál, hanem hatékonyan mûködõ – sokszor komplett – rendszereket.

„Érdemes komplex rendszerekben gondolkodni, mi is ezt tesszük, amikor a hõ- és füstelvezetést, a tûz- és füstgátlást, a napi szellõztetést, az árnyékolást, a természetes fény beengedését és a hûtést egy nagyobb egység szorosan összefüggõ részeiként kezeljük. Új épületek tervezésekor, meglévõ épületek bõvítése vagy átalakítása során is együttmûködünk a szakági tervezõkkel, hogy a fenti elvet a gyakorlatban is alkalmazni lehessen. A komplex rendszerek megvalósítása során Európa legjobbjai közül kerülnek ki partnereink” – nyilatkozta a társaság ügyvezetõje, Csordás Zoltán.

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

A folyamatos minõségi fejlõdés jegyében az Autent Solutions komplett termékpalettája megújult 2023-ban. Mivel a cég mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy már a tervezés szakaszában együttmûködjön a szakági tervezõkkel, ezért felmerült a csomóponti részletrajzok szükségessége. „Ajánlatadó mérnök munkatársaink már az ajánlatadás szakaszában hasznos információkkal és tanácsokkal segítik a tervezõk munkáját” – tette hozzá Csordás Zoltán.

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

Gondos elõkészítést követõen a terveket tettek követték és elkészült három új hõ- és füstelvezetõ termék csomóponti katalógusa, amelyek a leggyakrabban alkalmazott beépítési módokat mutatják be részletesen, továbbá sok más hasznos információt is megosztanak a termékekrõl. A kiadványok háromféle födémtípusra vonatkozó információkat tartalmaznak: trapézlemez, szendvicspanel és beton födémbe történõ beépítést mutatják be a leggyakrabban használt méretekben, továbbá tartalmazzák a termékek jellemzõ tulajdonságait is.

Az Autent Solutions csomóponti katalógusokat készített három termékéhez

„Egy sorozat elsõ három részét mutatjuk most be, amelynek természetesen lesz majd folytatása is” – mondta el Csordás Zoltán. A Firelock Mono egyszárnyú kupola, a Firelock Duo kétszárnyú kupola és az NKV-T zsalus szellõzõ csomóponti katalógusa készült el elsõ körben, ezek már elérhetõek a szakemberek számára.

A katalógusokban szereplõ csomóponti részletrajzokat kérésre szoftveres verzióban is a tervezõk rendelkezésére bocsátja az Autent Solutions. 

 

Firelock Mono csomóponti katalógus letölthetõ innen >> 

Firelock Duo csomóponti katalógus letölthetõ innen >>

NKV-T csomóponti katalógus letölthetõ innen>>

 

www.autentsolutions.hu

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog