Deceuninck

 

2021. április 26.

Az új csúcskategóriás lamellás szellőztető

Az új csúcskategóriás lamellás szellőztető

A Coltlite CL3 lamellás szellőztető rendkívül masszív és minden szempontból kimagasló minőségű termék. A teljesítményértékei nem hagynak kívánnivalót az energiatakarékosság szempontjából sem. A Coltlite CL3 ideális megoldás a napi szellőztetéshez és füstelvezetéshez is. Az igazi csúcsterméket igazi csúcsdizájn jellemzi, így a bevásárlóközpontok, irodaházak és ultramodern ipari épületek egyik leglátványosabb része lehet.

A Coltlite CL3 legfontosabb tulajdonságai

  • Rendkívül energiatakarékos.
  • 45 dB-el csökkentett zajkibocsátás, ami elsősorban a saját tervezésű profiloknak köszönhető, illetve az egység belsejében található háromrétegű laminált üvegnek.
  • Tanúsított tűzállóság B-400-E (EN 12101-2) – a Coltlite CL3-t 30 percen keresztül tették ki 400 °C-os hőmérsékletnek a tesztelés alatt.
  • Akár 1,0 W/m2K U-értéket is elérhet (ez az érték a termék méreteitől függően változik). A Coltlite CL3 két- vagy háromrétegű üvegezéssel is szállítható. A keretprofilok szélesebbek és nagyobbak, mint korábban. Kamrákkal rendelkeznek, melyek kifejezetten a szigetelés befogadását szolgálják. Ez fokozott és megbízható hang- és hőszigetelést eredményez mind a keretben, mind a lamellákban. Az alacsony U érték lehetővé teszi, hogy a Coltlite CL3 megfeleljen a legújabb energiatakarékossági előírások követelményeinek.
  • Az ütésállóság tekintetében a lehető legmagasabb, 5. osztályt éri el (az EN 13049 szerint). Ez azért is figyelemre méltó, mert a Coltlite CL3 maximális egységszélessége 2,5 méter.

 Az új csúcskategóriás lamellás szellőztető

 

Szerszám nélkül szerelhető lamella

Ezt az új lamellamechanizmusok teszik lehetővé, és teszik egyedivé a terméket a piacon. A lamellák másodpercek alatt rögzíthetők a kerethez és ehhez nincs szükség semmilyen szerszámra. Ugyanez vonatkozik a javításokra és cserékre is. A lamella nyitott állapotban egyszerűen eltávolítható a keretekből. Az automatikus önzáró mechanizmus garantálja a stabilitást. A keretprofilok kiváló minőségű alumíniumból készülnek. A Colt International szabadalmaztatta ezt az innovatív lamellamechanizmust és önzáró eszközt. A Coltlite CL3 berendezések külön kérésre új LDC 1800 motorokkal működtethetők. A tolórudak az egység burkolatai mögött helyezkednek el, és szükség esetén egyedileg eltávolíthatók az egység teljes szétszerelése nélkül. Nagyobb szélességeknél – legfeljebb 2,5 m szélességű egységek lehetségesek – minden szellőztető két motorral rendelkezik. Teljesen szinkronban működnek, így nem okoznak megcsavarodást, szorulást, az egység megbízhatóan lég- és vízzáró marad. A Coltlite CL3 kompatibilis a Colt Flex4Con vezérlőrendszerrel is. Ez lehetővé teszi, hogy a lamellás szellőzőket a vevői követelményeknek megfelelő módon vezéreljék.

Az új csúcskategóriás lamellás szellőztető

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog