Építészkongresszus

2010. november 04.

Nagyobb épületek energiatakarékos fűtése

Nagyobb épületek energiatakarékos fűtése

Elsősorban nagyobb épületek fűtésére szolgál a Weishaupt WTC-GB 90, 120, 170, 210, 250 és 300 kW teljesítményű, gázüzemű, kondenzációs állókazáncsaládja, mely készülékek a kimagasló – 109,4 százalékos – hatásfokon túl rendkívül üzembiztosak, könnyen kezelhetők, szervizelési, karbantartási igényük pedig minimális.

A WTC-GB kazánokban a tüzelőanyag alacsony károsanyag-kibocsátású elégetéséről és gáztakarékos üzemeléséről henger alakú Premix-sugárzóégő gondoskodik. Az alumínium hőcserélő és a vezérlés összehangolása rendkívül jó, a kazánok szabályozási tartománya széles. A kiemelkedő tüzelőanyag-hasznosítás bizonyítéka a legalább 109,4 százalékos – az égéshő értékére vonatkoztatva legalább 98,6 százalékos – hatásfok.

 

 

Nagyobb épületek energiatakarékos fűtése

 

A helyszíni szerelés megkönnyítésére és meggyorsítására a kazánok csatlakoztatásra kész állapotban kaphatók, a hátoldalon található csatlakozási csonkok könnyen hozzáférhetők.

 

 

Nagyobb épületek energiatakarékos fűtése

 

 

A WTC-GB kazánok további előnyei:

• a gázhiánykapcsoló szériatartozék (gázkimaradás után a kazán automatikusan újraindul);

• a nagy- és a kisfeszültségű kábelek külön csatornában helyezkednek el (ezáltal elkerülhetők az elektromágneses hatások);

• Thermo Condens Manager diagnózis-rendszer (a hibás beállítások, illetve a fűtési üzem esetlegesen előforduló kimaradás okának gyors megtalálására);

• nagyméretű karbantartónyílások;

• tíz év garancia a kazántestre.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog