2015. szeptember 18.

Nyílászárókkal nyitható saroksorolás

Nyílászárókkal nyitható saroksorolás

A nagy felületű homlokzatnyitással megoldható, hogy akár egy teljes helyiséget kinyissunk a térbe. De mi lenne, ha a helyiség két, szomszédos homlokzati falát is ki tudnánk nyitni? Így semmi nem gátolná mondjuk a tökéletes panorámát, vagy akár egy üzletbejárat is máshogy tudna megjelenni.

A Solarlux újdonságának lényege, hogy a sarkon át is teljes nyitottságot biztosít a kihajtható sarokoszlop révén, ha két, egymással szomszédos falon lévő harmonikaszerkezetet szeretnénk kialakítani, és ezzel a homlokzatokat teljes mértékben nyithatóvá tenni.

Nyílászárókkal nyitható saroksorolás

Eddig, annak érdekében, hogy sok fény jusson az adott helyiségbe, de műszakilag is ideális megoldásként funkcionáljon, a saroksorolást többnyire fix és mozgó elemekkel, valamint a kilátást zavaró sarokoszloppal volt megoldható. Azonban bizonyos szempontból ezek a megoldások is hagytak kívánnivalót maguk után. A sarokoszlop (fix ablak és nyíló nyílászáró, például emelő-toló erkélyajtó sorolása) rengeteget takar a kilátásból, gátolja a fény bejutását. Egy emelő-toló erkélyajtóval is csak a nyílás fele lesz valóban átjárható, ráadásul bizonyos magasság felett már nem megoldható ezzel a szerkezettel, mert nem gyártják le.

Nyílászárókkal nyitható saroksorolás

A Solarlux kihajtható sarokoszlopával mindez a múlté, ezentúl semmi nem szab gátat a panorámának. A Solarlux kihajtható saroksorolásával a teljes sarok nyithatóvá és ezáltal átjárhatóvá tehető. További előny, hogy a Solarlux SL 80, vagy SL 60 típusú szerkezeteinek látható profilszélessége lényegesen kevesebb, mint egy műanyag ablaké, így a kitakarás minimálisra csökkenthető. Nem beszélve a minden további nélkül elérhető, akár 3 méteres szerkezeti magasságról.

Nyílászárókkal nyitható saroksorolás

Ha szeretne további információt kapni a Solarlux nyitható saroksorolásáról, akkor itt teheti fel kérdését >>

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog