2009. december 22.

Építészkamarai pontok online továbbképzéssel, akár két nap alatt

Építészkamarai pontok online továbbképzéssel, akár két nap alatt

A www.epitesztovabbkepzes.hu oldalon már elindultak az építészkamarai jogosultsághoz szükséges online képzések. A kurzus a regisztráció után rögtön elkezdhető, az igazolás pedig e-mailben érkezik, tehát minden korábbinál kevesebb idő elég lehet a sikeres befejezéshez.

Az epitesztovabbkepzes.hu-n elindult a MÉK kötelező építész-továbbképzése, jog és pénzügy, valamint szabvány és minőség témakörben.

A szabadon választható MÉK-továbbképzések kínálatában egyelőre 11 kamarai pont szerezhető, de a jövő évben ez folyamatosan bővülni fog. A fent lévő képzések közül 3 épületszerkezeti témakörben indul, 4 kurzus kivitelezési tapasztalatokat dolgoz fel, 4 kurzus pedig a tervellenőrzéssel foglalkozik.

Mind a kötelező, mind a szabadon választott képzésre igaz, hogy a kurzus közvetlenül a bejelentkezés után megkezdhető, nem kell megvárni, amíg a tanfolyam díja beérkezik. Az átutalást azonban érdemes minél hamarabb elindítani, ugyanis a teszt sikeres kitöltése, illetve a pénz beérkezése után az igazolást e-mailben kapják meg a résztvevők. Ez azt jelenti, hogy optimális esetben akár két nap alatt megszerezhetők a továbbképzési pontok.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog