cemix

2015. június 22.

Eternit síkpala: a klasszikus elegancia

Eternit síkpala: a klasszikus elegancia

A modern, Eternit síkpala ma már nem az a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag, hanem természetes alapanyagú, egyszerűen, gyorsan szerelhető, könnyű szerkezetű, gyakorta alkalmazott építőelem. A mai szálcement síkpala segítségével különböző rakási módok választásával különböző stílusú tetők építhetők.

Ha a régi tető helyett új látványra vágyunk, választhatunk más fedési módot is. Számos szálcement síkpala rakási mód ismerhető meg a Creaton által a kötöttségek nélküli angolfedéstől a fiatalos és lendületes svájcifedésig. Azonban ha nehezen válunk meg régi tetőnk látványától, de mindenképpen szükséges a felújítás, választhatjuk a tradicionális németfedést is. A franciafedés klasszikusan elegáns megjelenést eredményez, ami jól illeszkedik a klasszikus építészet tiszta elveihez.

Eternit síkpala: a klasszikus elegancia

 

Franciafedés: elegancia – tisztaság – esztétikusság

Az Eternit az elegancia hazájából származó fedési módjával, a franciafedéssel készülő tetői a klasszikus szépséget képviselik. A franciafedések átlós vonalvezetése szép, egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőnek. Ennek az átlós vonalvezetésnek ugyanakkor nemcsak esztétikai okai vannak, hanem fontos szerepet játszik a tető viharbiztosságában is.

Ezzel a fedési móddal készülő tetők magukban ötvözik az eleganciát a gazdaságossági tényezőkkel és a tartósság iránti igénnyel. Mindez pedig a tervezői, valamint a megrendelői, beruházói igények szerencsés találkozását teszi lehetővé.

Eternit síkpala: a klasszikus elegancia 

Síkpala homlokzatburkolatok számokban

Az Eternit több mint 100 éves hagyományokra visszatekintő tetőfedő anyaggyártó, a szálcement pedig bevált alkotóeleme a mai modern építészetnek is.

Az Eternit az érvényes nemzetközi és hazai szabványoknál szigorúbb feltételrendszert állított fel a termékkel szemben, amelyet írásos formában garantál. A 30 év termékgarancia mellé a cég a síkpala és kiselemes homlokzatburkolatok felületének rendellenes színelváltozása, illetve a bevonat leválása ellen a piacon egyedülálló 15 éves garanciát vállal írásban.

Eternit síkpala: a klasszikus elegancia

A modern, szálcement alapú síkpala az elegáns szürke színben a legelterjedtebb, de ma már akár a szivárvány minden színében rendelhető. Ezekről a színekről a környezetbarát anyag, a szálcement gondoskodik. Magyarországon az Eternit síkpala tetőfedő anyagok mintegy 35 méretben és 30 féle színben érhetőek el, sima és rusztikus felülettel, különböző formákban.

www.akcio.eternit.hu

Eternit síkpala: a klasszikus elegancia 

Tetőfelújítás veszélyes hulladék elszállítással

A számtalan épületen szinte kizárólag rossz minőségben megtalálható régi, töredezett palafedés egyszerűen helyettesíthető azonos fedőanyaggal, palával. A bontás utáni veszélyes hulladék elszállításban és ártalmatlanításban nyújt segítséget az Eternit termékek forgalmazójának új szolgáltatása, amelyre regisztráció a www.creaton.hu oldalon található.

 

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog