cemix

2015. április 07.

Eternit síkpala kettősfedéssel

Eternit síkpala kettősfedéssel

Napjaink korszerű szálcement síkpalája a modern építészet letisztult vonalvezetéséhez, egyszerű vagy karakteresen szögletes formáihoz gyakorta alkalmazott építőelem, mely a különböző rakási módoknak köszönhetően különböző stílusú tetők építésére kínál lehetőséget.

Az Eternit síkpala hosszú élettartama, tartóssága és rendhagyó megjelenése sokak számára meggyőző műszaki tartalommal és egyedülálló garanciális feltételekkel párosul. Az Eternit az érvényes nemzetközi és hazai szabványoknál szigorúbb feltételrendszert állított fel a termékkel szemben, amelyet írásos formában garantál: a 30 év termékgarancia mellé a cég a síkpala és kiselemes homlokzatburkolatok felületének rendellenes színelváltozása és bevonatának leválása ellen a piacon egyedülállóan 15 éves garanciát vállal írásban.

Eternit síkpala kettősfedéssel

Eternit síkpala kettősfedéssel

A modern, szálcement alapú síkpala az elegáns szürke színben a legelterjedtebb, de ma már a szivárvány szinte minden színében rendelhető. Ezekről a színekről a környezetbarát anyag, a szálcement gondoskodik. Magyarországon az Eternit síkpala tetőfedő anyagok 35 féle méretben és 30 féle színben érhetők el, sima és rusztikus felülettel.

Eternit síkpala kettősfedéssel

A színeken túl a formavilág is változatos – a különböző formájú síkpalákkal különböző, az épület karakteréhez és akár a megrendelő pénztárcájához is igazodó fedési kép alakítható ki a látványostól az egyszerű vonalvezetésűig. Sőt, a síkpala úgy is az épület díszévé válhat, hogy a tető anyaga átfordul a homlokzatra.

Eternit síkpala kettősfedéssel

Ha nem szeretnénk, hogy az új palatető a régi látványára emlékeztessen (ez az úgynevezett németfedés), választhatunk más fedési módot, a klasszikusan elegáns franciafedéstől a fiatalosan lendületes svájcifedésig. Az angolfedés alkalmazása kimondottan a homlokzatra átforduló tetők építésekor mutat nyugodt, kiegyensúlyozott, szép fedési képet, ami a fedési módra jellemző, az időjárási hatásokkal szembeni nagyfokú ellenálló képességgel párosul.

Eternit síkpala kettősfedéssel Eternit síkpala kettősfedéssel

 

Angolfedés: kötöttségek nélkül „angol” magabiztossággal

Az angol- vagy duplafedéssel elhelyezett különböző formájú és eltérő méretű palák alkalmazásával változatos, ám rendkívül elegáns fedéskép alakítható ki. A téglalap, sarkított téglalap vagy négyzet alakú, sima vagy strukturált felületű, több mint 30 féle színben elérhető palakínálatból bármilyen épülethez és tetőhöz egyedi tömegarányának megfelelő tetőfedő vagy falburkoló pala választható

Eternit síkpala kettősfedéssel

Az esztétika mellett a duplafedés nyújtotta fokozott védelem mellett is döntünk, ha az angolfedést választjuk. Az Eternit kettős- vagy duplafedésű palával a tetőfedés gyorsan és könnyen kivitelezhető, az eredmény pedig a viharbiztos palatető. Mindez olyan innovatív megoldásoknak köszönhető, mint az élek és gerincek vonalmenti kiszellőztetése és szegélypalákkal való elfedése, az újszerű kampók alkalmazása.

www.akcio.eternit.hu

Eternit síkpala kettősfedéssel 

Új szolgáltatás tetőfelújítóknak

A számtalan épületen szinte kizárólag rossz minőségben megtalálható régi, töredezett palafedés egyszerűen helyettesíthető azonos fedőanyaggal: palával. A bontással keletkező veszélyes hulladék elszállításában és ártalmatlanításában nyújt segítséget az Eternit termékek forgalmazójának új szolgáltatása, amire a www.creaton.hu oldalon lehet regisztrálni.

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog