2013. május 28.

Ingyenes jogszabálykövető szolgáltatás indult!

Ingyenes jogszabálykövető szolgáltatás indult!

Az Építésijog.hu weboldal (www.epitesijog.hu) ingyenesen elérhető hírlevél-szolgáltatást indított. Az Építésijog.hu Hírlevél szolgáltatására feliratkozottak emailben értesítést kap az építési tevékenységet érintő jogszabályváltozásokról, azok közzétételét vagy hatályba lépését követő néhány napon belül. 

Az Építésijog.hu Kft. a hírleveleket legalább heti rendszerességgel tervezi kiküldeni, de amennyiben az aktuális téma fontossága és terjedelme megköveteli, a feliratkozottak akár ennél rövidebb időn belül is kaphatnak új tájékoztató anyagot.

A Építésijog.hu Hírlevél hatékony segítséget ad ahhoz, hogy a lehető legrövidebb időn belül értesüljenek az építésügyi jogszabályok változásairól, és minél egyszerűbben történjen meg az új jogszabályokhoz való alkalmazkodás.

A szolgáltatás igénybevételéhez az Építésijog.hu főoldalán található felületen (HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS), egyszerű feliratkozás szükséges, pusztán egy név és egy email-cím megadásával (a név akár kitalált is lehet, csak a cím legyen pontos).

Az első hírlevél teljes szövege itt megtalálható >>

A hírlevelek 2013. június 1-jétől lesznek naprakészek, az első hírlevélben az április havi fontosabb változásokat dolgozták fel. 


Kapcsolódó cikkek:

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás