2022. április 26.

Roto Beépítői ProfiLiga – megéri ide tartozni!

Roto Beépítői ProfiLiga – megéri ide tartozni!

Azok számára, akik már dolgoznak vele, a Roto tetőablakok fogalma egyértelműen egybeolvadt a német precizitással és minőséggel. A végeredmény minősége, a jól működő tetőablak azonban nem csak a megfelelő terméktől, hanem a beépítés szakszerűségétől is függ. Utóbbit szolgálta eddig a magas színtű előregyártás és a szakemberek képzése, amely most a Roto ProfiLiga rendszere által nyújtott előnyökkel bővült.

 

Ahogyan két tojás sem egyforma, úgy két tetőablak sem feltétlenül kompatibilis, nem azonos módon beépíthető, nem garantálja az azonos értékeket – főleg ha nem szakszerű a beépítés. A Roto évek óta kínál egy sor szolgáltatást tetőablakait beépítő szakemberek számára, amelyet most a Roto ProfiLiga égisze alatt fogott össze egy csokorba.

Európa-szerte átható innováció, minőségorientáltság, pontosság és megbízhatóság testesül meg a Roto tetőablakaiban, de hogy mindez mit tartogat a mostantól Roto tetőablakaival szívesen dolgozók szakembereknek, azt lássuk részletesen.

A németországi központú Roto 87 éve alapított német vállalatcsoport, amely az évek során olyan megbízható globális céggé nőtte ki magát, amely számára kiemelten fontos a fogyasztói igényeknek való megfelelés, az elégedett vásárló. Ezek az értékek a szakemberekkel való együttműködés során is központi helyet foglalnak el a vállalat működtetésében Még ma is érték a munka végén az elégedett a megrendelő. Éppen erre szolgál a ProfiLiga, mely a szakembereknek nyújtott szolgáltatásokat és előnyöket egy rendszerbe fogva gondoskodik a beépítő szakemberek és ezzel a megrendelők elégedettségéről.

 

Azon kívül, hogy a magas szintű gyári előszerelés könnyíti a magas minőségű termékek szakszerű beépítését, az alábbi előnyökkel jár a Roto ProfiLiga tagság:

  • A beépítős szakember kiemelt, ajánlott partnerként szerepelhet a Roto honlapján!
  • Év közben szakmai találkozókon és továbbképzéseken térítésmentesen vehet részt!
  • A gyűjtött pontjait év közben vagy az év végén készpénzre válthatja!
  • Gyorsan, papírmunka nélkül online intézheti mindezt!

 

Aki szeretné a Roto ProfiLiga csapatát erősíteni, annak nincs más teendője, mint a következők:

1. Regisztráljon online!
2. Építsen be minél több Roto tetőablakot!
3. Gyűjtse a beépítési útmutatók fedlapjait!
4. Váltsa be készpénzre!

Online regisztráció és további információ a Beépítői ProfiLiga (rototetoablak.hu) oldalon!

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

Kós Károly születésnapja, vagyis december 16-a lett a Magyar Építészet Napja

épjog