2021. június 08.

Szép és hatékony új talaj-víz hőszivattyúk

Szép és hatékony új talaj-víz hőszivattyúk

Az új Weishaupt Geoblock WGB 8 és WGB 14 hőszivattyúk formaképzésükkel és jellemzőikkel meggyőzőek – az invertertechnikának köszönhetően folyamatos teljesítményszabályzással rendelkeznek 8 kW-ig, illetve 14 kW-ig. Valóban az ideális megoldást jelentik az újépítésű, nagyon alacsony energiafelhasználású házakban!

A szériakivitel szinte minden elemet tartalmaz, így a talajhő-keringtető szivattyút térfogatáram-szabályzással, hőmennyiségmérőt, légtelenítő és iszapleválasztó rendszert. Ez garantálja a gyors installálást.

További nagy előnye, hogy nem kell puffertárolót telepíteni. A Geoblock talaj-víz hőszivattyú magas hatékonyságát a Scroll-kompresszorral és az invertertechnikával kialakított modulációs üzem garantálja. Az innovatív hidegkör akár 65°C előremenő hőmérsékletet is lehetővé tesz. Az egyszerű kezelés, az üzembe helyezési asszisztens alapkivitelben a készülék része.

A Weishaupt berendezéseknél már régóta alkalmazott moduláris Energia-Management-Rendszer univerzálisan használható és bővíthető – komplex berendezésrendszerek esetében is. Alapkivitelében 2 fűtőkör, 1 melegvízkör, 1 cirkuláció, 1 regeneratív kevertkör, valamint 1 hibrid-megoldás (2-10 V) szabályozható.

LAN-csatlakozás és Weishaupt Energia-Management-Portal alapkivitelben, így a Geoblock talaj-víz hőszivattyúk kezelhetők és ellenőrizhetők – interneten keresztül – számítógéppel, okostelefonnal vagy tablettel. A készülék a karbantartás szükségességét is jelzi emailben a fűtésszerelőnek. Az intuitív, modern Flat-Design jellemezte App segítségével a tulajdonos bármikor elérheti berendezésének legfontosabb adatait és módosíthatja például a fűtési programokat vagy hőmérsékleteket.

Zajcsillapított teljes ház (tokozás), a hőcserélő rendszertől elválasztott elektronika, Smart Grid Ready (SG Ready) képesség (napelemes rendszer bekötéséhez is!) – alapkivitelben. Weishaupt. Ez a megbízhatóság

(x)

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

ÉPÍTÉSI JOG 2023 – október 15-ig nézze meg az előadásokat, és szerezze meg a kamarai pontokat (MÉK 1,5 pont, MÜK 9 pont)

December 16-a lehet a Magyar Építészet Napja

Lázár János bemutatta a főépítészeknek a magyar építészetről szóló törvény tervezetének főbb elemeit (VIDEÓ)

ÉPÍTÉSI JOG 2023 – Beharangozó videók a szeptember 27. és október 5. között megtekinthető előadásokról

Becsöngettek! 2023. szeptemberével számos közbeszerzési előírás módosult (1. rész)

épjog